​​Kompagnon / Partner / Førstemand søges - send din ansøgning til mail@freelancehv.dk

​Profil

MIG

Nystartet som selvstændig pr. 01-12-2011.
Udlært elektriker.
Er en fri arbejdskraft, er nem at få fat på enten pr. mail eller telefon.
Er stabil, frisk og fremme i skoen. Ingen opgaver er for store. Alle opgaver kan løses.
Hvis der er mere end 14 dages arbejde på et projekt så kan der aftales en pris. Jeg dækker hele Danmark. Kontakt mig for nærmere oplysninger.

HVAD KAN JEG

For at få en optimal udnyttelse af hus og udhuse og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad os stå for et tjek af dette

Vi sikrer, at afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.

Ikke er huller i taget og at isolering på loftet vi kan termofotografer dit hus

El arbejde (Ikke aut.). Har svendebrev og div. el kurser.

Tømre arbejde
Lidt vvs arbejde (Ikke aut.) Kan svejse med co2 og elektrode (har selv elektrode svejser.) Og andet håndværksarbejde. Kan være rigtig god til at give en hånd med hvor der er brug for det. Har et godt humør også når det går stærkt og det er blevet sent på dagen Er ikke bange for at komme højt op eller dybt ned. Har bil og en stor trailer, som er lukket og kan læsse 1 tons til materialer mm.

Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Vi påtager sig mange opgaver inden for faget. Det vil sige: eftersyn, reparationer, nyinstallationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos privatkunder.

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop de installationer til det budget, som du ønsker.​

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.

​​Kontakt os

Freelance Håndværker

           Virkelyst 34 B

           7400 Herning

CVR-nummer: 33792379